Rugbi

La Santboiana perd amb el temps exhaurit

Rugbi. Va ser derrotada per un cop de càstig de l'Independiente després d'haver remuntat en la segona meitat. Va sumar un punt de bonificació

INDEPEND. 19 SANTBOIANA 17

SENOR INDEPENDIENTE:Orduña, Algerich, Vázquez, Solis, Guido, David González, Soria, Baeck, Latronico, Capurro, Mañero, Mariano Garcia, Jose Garcia, Cornejo i Palmieri. També: Sehmsdorf, Bulacio, Del Río, De Juan, Peña, Hughes i Victor Sánchez. UE SANTBOIANA:Balsalobre, Mikel Garcia, Delgá, Pujol, Mitchell, Moreschi, Sanz, Campius, Héctor Garcia, Truesdale, Francisquelo, Baker, Federico González, Berguer i Millan. També: Ragazzi, Chichua, Palomo, Tauli i Vilar. MARCADOR:5-0 (6'), 7-0 (7'), 10-0 (11'), 13-0 (24'), 13-5 (28'), 16-5 ((34'). 16-10 (55'), 16-12 (56'), 16-17 (59'), 19-17 (80'). ÀRBITRE:Atorrasagasti.

Un cop de càstig transformat pel Senor Independiente amb el temps exhaurit, passat el minut 80, va derrotar la UE Santboiana en la seva visita a Santander. El conjunt del Baix Llobregat va començar perdent clarament (13-0), va remuntar en la segona meitat i es va avançar per un sol punt amb el 16-17 però no es va poder emportar la victòria. Els de Sant Boi es van haver de conformar amb un punt de bonificació per haver perdut per menys de set punts.

El mal temps que va fer durant el partit, amb pluja i vent, van complicar molt el joc als dos equips. Les errades van ser habituals perquè la pilota era difícil de controlar. El conjunt local va aconseguir el seu únic assaig en el minut 6, i després va estar encertat en la transformació i en els xuts a pals dels cops de càstig –tenia el vent a favor–, fet que va situar el marcador amb un 13-0 en el minut 24 de partit. Rubén Sanz va anotar el primer assaig de la Santboiana poc després però no es va encertar en la transformació. Un nou cop de càstig anotat per l'Independiente va situar el 16-5 en el descans.

En la segona meitat els de Sant Boi van sortir amb ganes d'anar a buscar la victòria, i van aconseguir capgirar el partit. Amirani Chichua va anotar una nova marca i Brad Truesdale la va transformar. Tres minuts després Lionel Tauli va fer el tercer assaig de la Santboiana i va avançar el seu equip per només un punt (16-17), ja que no van poder convertir la transformació.

L'Independiente va aturar la reacció visitant i es va mantenir dins el partit fins a l'últim minut. Amb el temps esgotat el conjunt local va disposar d'un cop de càstig i Nicolás Capurro el va convertir en tres punts més que van donar la victòria a l'Independiente per un mínim, però suficient, 19-17.