Rugbi

Sorteig amb fortuna

Rugbi. La UE Santboiana podrà jugar al Baldiri Aleu les semifinals de la copa del Rei contra l'Ordizia

La UE Santboiana podrà jugar el dissabte 4 a un sol partit al Baldiri Aleu la seva semifinal de la copa del Rei després del sorteig que es va fer ahir a Madrid. A més, als catalans els ha tocat teòricament el rival més assequible del quadre, l'Ordizia basc, que va eliminar l'Independiente en els quarts de final.

Per a la Santboiana jugar el duel a casa era vital perquè aquesta temporada el rendiment de l'equip està essent magnífic quan juga en el seu terreny de joc i, en canvi, baixa sensiblement quan ha de jugar fora de casa. El balanç de la lliga a casa és de cinc victòries en sis partits. A la copa el suport del públic també va ser clau en la victòria de diumenge contra el Cisneros en el duel dels quarts de final.

Tot i que l'últim precedent en la lliga afavoreix l'Ordizia (36-20), l'equip basc –8è a la lliga– no és tan poderós com els altres dos semifinalistes, l'Alcobendas, que és segon, i El Salvador, tercer.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)