Rugbi

Engolides pel fang

Rugbi. Derrota del GEiEG, la segona en dos partits de lliga, contra el Pozuelo i en un partit marcat per l'estat del terreny de joc de Palau

geieg 11 pozuelo 27

GEiEG:Toro, Alarcón, Vélez, Garcia, Fàbrega, Castellvell, Carreras, Canals, Xutglà, Félez, Ribas, Joly, Batchellí, Mateo i Magro. També van jugar Raventós, Ibáñez, De Andrés, Serra i Montoya.CR OLÍMPICO POZUELO:Rico, Macías, Sobrinos, Prado, Iglesias, Parra, Díaz, Del Castillo, Bilbao, Manglano, García-Mina, Schiavon, Aguirre, M. Garcia, Ortega. També van jugar Martín i B. García.MARCADOR:0-5 (1') García-Mina. 3-5 (3') Félez. 6-5 (26') Félez. 6-10 (34') Del Castillo. 11-10 (35') Toro. 11-13 (62') Schiavon. 11-15 (69') Schiavon. 11-20 (78') Bilbao. 11-22 (80') Schiavon. 11-27 (87') Martín.

El GEiEG va encaixar la segona derrota en dos partits de la divisió d'honor femenina, contra el Pozuelo i en l'estrena de les grupistes a casa. És clar que el factor camp, amb un terreny de joc impracticable, amb molt fred i molt fang, va provocar moltes imprecisions en els dos equips, que acabarien engolits pel fang.

El GEiEG va anar al davant dues vegades en la primera meitat, gràcies als xuts a pals d'Àfrica Félez i a la marca de Judith Toro. Però el joc dinàmic no acabava d'enllaçar amb la línia i les madrilenyes es van acabar fent seu el domini.

“Hem estat a prop de la marca, però seguim sortint de la zona sense punts. Fem un gran esforç per arribar-hi”, va dir Coral Vila, del GEiEG. La grupista va lamentar el poc joc al peu “tot i que era el dia ideal i que era la consigna a nivell col·lectiu”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)