Rugbi

Anglaterra pateix en l'estrena del Sis Nacions

Rugbi. Va derrotar França (19-16) gràcies a un únic assaig de Ben Te'o quan faltaven deu minuts per al final. Escòcia sorprèn Irlanda (27-22)

La selecció anglesa va començar amb una victòria ajustada contra França (19-16) la defensa del títol del Sis Nacions. L'equip d'Eddie Jones va haver de patir per superar el seu rival, que va oferir resistència fins deu minuts abans del final de partit, moment en què va rebre l'únic assaig. Tot i que va ser molt soferta, el quinze de la rosa va poder celebrar la seva quinzena victòria consecutiva, una ratxa que s'estén des de l'arribada de Jones a la banqueta. La primera part va acabar amb empat a 9 després d'un intercanvi de cops de càstig. Després de la represa, Anglaterra es va avançar gràcies a un penal de Farrell, però França reaccionava i s'avançava (12-16) amb un assaig de Rabah Slimani i la corresponent transformació, de López. Quan faltaven deu minuts, però, el suplent Ben Te'o feia el primer i únic assaig anglès. Farrell no va fallar la transformació i va establir el 19-16 definitiu.

En l'altre partit de la jornada d'ahir, Escòcia va sorprendre Irlanda, campiona el 2014 i 2015, i es va imposar 27-22. Avui es completarà la primera jornada amb l'enfrontament entre Itàlia i el País de Gal·les (15 h).