Rugbi

Valladolid vol la final

Rugbi. L'alcalde de la ciutat ha engegat una enquesta al seu compte de Twitter per saber on vol la ciutadania que es disputi el partit que decidirà la copa entre El Salvador i la Santboiana

L'alcalde de Valladolid, Óscar Puente, ha engegat una enquesta a través del seu compte de Twitter en què pregunta quin lloc prefereix la gent per a la final de la copa de rugbi que han de disputar la UE Santboiana i el SilverStorm El Salvador de Valladolid, el vigent campió de la competició. Les opcions que proposa són el Nuevo Zorrilla –el camp de futbol del Valladolid que va ser seu de la final l'any passat, quan la van jugar els dos equips de la ciutat–, el Pepe Rojo –que és el camp d'El Salvador–, el Baldiri Aleu o altres. Queda clara, per tant, la voluntat de l'Ajuntament castellà de jugar fort per tornar a ser la seu del partit decisiu. Valladolid és ara mateix el centre del rugbi espanyol.

La Unió Esportiva Santboiana, per la seva banda, encara no s'ha pronunciat, però no es llançarà a la piscina per organitzar la final. Les condicions econòmiques que imposa habitualment la federació espanyola són inassumibles, excepte que el club trobés finançament exterior per cobrir les despeses que es generarien.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)