Rugbi

Primer punt d'inflexió

Rugbi. El GEiEG, amb 0-2, visita diumenge el Sanse Scrum (1-0) abans de rebre l'INEF (0-2) en el duel català de la divisió d'honor femenina

El GEiEG vol aconseguir aquest diumenge (11.30 h) a San Sebastián de los Reyes el primer punt en la divisió d'honor femenina. El conjunt grupista, cuer amb 0-2, rep després l'INEF, també amb 0-2 però amb 3 punts bonus. “Estava convençuda que el primer guanyaríem. I mira... [21-8 amb l'Hortaleza]”, va dir Coral Vila abans de visitar el quart, que té 1-0 després de superar l'INEF 15-17. “Són un equip dinàmic i complet, juguen bé davant i darrere però no fan res de l'altre món. Si fem punts quan ens acostem a les seves zones de marca l'equip que jugui millor hauria de guanyar”, deia la grupista, que perd Alba Alarcón a la primera línia –fractura nasal– i que espera traduir el joc en resultats: “Tot i les derrotes, la gent té ganes, l'equip està cohesionat i no juguem malament. Però ens falta experiència en moments importants.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)