Rugbi

França i Gal·les, excloses

Rugbi. Francesos i gal·lesos perden contra Irlanda i Escòcia en la tercera jornada del Sis Nacions i es queden sense poder lluitar pel títol

Irlanda manté la progressió en el Sis Nacions i ahir va deixar fora de la pugna pel títol França en derrotar-la per 19 a 9 a l'Aviva Stadium de Dublín. Els francesos es van avançar a través de Camille López, però els verds van remuntar abans del descans (7-6) amb una marca de Conor Murray i la transformació de Jonathan Sexton. Després de la represa, un parell de cops de càstig i un drop de Sexton van sentenciar el partit (16-6).

En l'altre matx de la tercera jornada, Escòcia va mantenir les bones vibracions mostrades en l'inici del torneig i va trencar la malastrugança contra Gal·les (29-13), que s'havia allargat durant una dècada. Els gal·lesos van arribar al descans dominant (9-13), però Escòcia va reaccionar en la segona part i va deixar Gal·les sense aspiracions al títol.

Avui Anglaterra rep Itàlia a Twickenham.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)