Rugbi

Mendizorrotza, descartat

Rugbi. L'Alavés ha de preparar la copa de futbol. La UE Santboiana té damunt la taula Vallecas, Getafe i Leganés per evitar haver de jugar la final de copa a Valladolid, la ciutat del seu rival

La UE Santboiana ha hagut de desestimar l'opció de Mendizorrotza com a primera alternativa en la seva proposta per evitar haver de jugar la final de la copa de rugbi a Valladolid, la ciutat del seu rival, el SilverStorm El Salvador. El club català explica en un comunicat per què el camp de Vitòria ha quedat desestimat: “Per motius tècnics i de disponibilitat; hem de recordar que el conjunt vitorià també disputarà la final de la copa del Rei, en aquest cas de futbol, contra el FC Barcelona i necessita el camp disponible per preparar amb garanties aquest partit.” El termini fixat per la federació per acordar la seu de la final del 30 de març s'acaba el dia 6. La Santboiana treballa ara amb tres possibilitats: Getafe, Vallecas i Leganés. “Seguim treballant amb totes les forces i il·lusió per tal que la final es disputi en un camp neutral. Estem centrant els esforços en diversos equips de Madrid, com ara Getafe, Leganés i Rayo Vallecano.” Segons el lloc web Rugbycat.cat, tot indica que es jugarà a Madrid perquè el president de la federació espanyola, Álvaro Feijóo, va dir que si els clubs no acceptaven els requisits, ells l'organitzarien a Madrid.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)