Rugbi

El GEiEG es jugarà el futur en l'última jornada

Rugbi. L'equip de Coral Vila necessita guanyar el Majadahonda i que l'INEF Barcelona s'imposi contra l'Hortaleza per evitar el descens directe

El GEiEG disputa el cap de setmana que ve l'última jornada de lliga amb l'objectiu d'abandonar la cua de la divisió d'honor, que ocupa ara, i evitar el descens directe. L'equip de Coral Vila només pot aspirar a acabar setè, una posició que li donaria el dret a jugar la promoció de descens contra el segon classificat de la divisió d'honor B, encara per determinar. El GEiEG està obligat a guanyar el seu partit contra el Majadahonda, però amb això no en faria prou. La victòria no li serviria de res si abans l'INEF Barcelona no s'imposa al seu camp contra l'Hortaleza, que és el rival directe del GEiEG. Només aquesta combinació permetria a l'equip madrileny avançar en la classificació i evitar el descens directe.

“No hem llançat la tovallola, tenim ganes d'intentar-ho. Sabem que serà complicat. No estem jugant malament, però no aconseguim marques”, explica l'entrenadora del GEiEG, Coral Vila, que confia en la victòria de l'INEF contra l'Hortaleza: “Va començar fluix, però ha anat millorant. Juga a casa, té molta ambició i és molt competitiu.” El GEiEG i l'Hortaleza estan separats per quatre punts, cosa que també obliga l'equip gironí a aconseguir la bonificació ofensiva que dona convertir cinc marques. Una tasca que serà ben difícil si es té en compte que les gironines només n'han aconseguit sis en tota la temporada (set partits).

Els enfrontaments del GEiEG i l'INEF són també de vital importància per als seus rivals. I és que el Majadahonda és l'equip amb qui l'INEF es juga un lloc per al play-off, per bé que en el seu cas depèn d'ell mateix i si guanya a Girona ja no necessitaria cap ajut de l'Hortaleza al camp de l'INEF. Vila recorda que el GEiEG ja va ser capaç de guanyar el Majadahonda la temporada passada, en unes circumstàncies semblants: “Érem de les últimes de la classificació i elles eren segones, i les vam guanyar. Aquest any pot tornar a passar; per què no?”

El partit serà de vital importància per als interessos del club, que només té aquest equip en una màxima competició espanyola.

CORAL VILA

No hem llançat la tovallola, ho volem intentar. Sabem que serà complicat. No estem jugant malament, però no fem marques
Ja vam guanyar el Majadahonda la temporada passada. Nosaltres érem de les últimes i elles eren segones, i les vam guanyar
L'INEF Barcelona va començar fluix però ha anat millorant. Juga a casa, té molta ambició i és molt competitiu
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)