Rugbi

Rugbi

barça

El Barça no se'n surt a Hernani

Rugbi. El conjunt blaugrana domina però acaba perdent al camp d'un rival directe

HERNANI 15 BARÇA 7

HERNANI:Insausti, Arratibel, Iradi, Tayea, J. Otxotorena, Esnal, Pelaz, Collado, Elosegi, Leonet, Puertas, Etxeberria, Bidegaray i Garmendia –quinze inicial– I. Otxotorena, Otaño, Noriega, Gutiérrez, Mijangos, Lukas, M. Otxotorena i Pérez.BARÇA:Miñino, Du Toit, Sanz, Murciano, Cruz, Gómez, Collopy, Auwerda, Cambiaso, Marx, Ponisio, Barbarit, Granell, Martínez i Steward –quinze inicial– Vilaseca, Domingo, Alcides, Selva, Moreno, Farge, Pezet-Poux i Chillida.MARCADOR:3-0 (20') Leonet. 3-5 (24') Granell. 3-7 (25') Marx. 8-7 (46') Jon Otxotorena. 13-7 (69') Puertas. 15-7 (70') Elosegi.ÀRBITRE:Mirat.

El Barça va perdre ahir una bona oportunitat per viure la recta final de la lliga amb certa tranquil·litat. Els blaugrana van perdre al camp de l'Hernani, un dels rivals directes en la lluita per la permanència a divisió d'honor. El conjunt que dirigeix des de fa un parell de setmanes Tomy Garcia es manté en llocs de play-off de descens i té dues jornades per intentar atrapar el Getxo, l'equip que ocupa la posició immediatament superior. El triomf d'ahir de l'Hernani fa que els bascos s'escapin en la taula.

I això que els blaugrana van tenir el partit a favor durant un bon tram del duel. Bruno Granell va fer la marca blaugrana i va donar un avantatge que els catalans van mantenir fins a la segona part. En la represa, però, la reacció de l'Hernani va ser demolidora i el Barça no va saber reaccionar a les internades de Jon Otxotorena, primer, i Jon Ander Puertas després.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)