Més esport

Franquet acaba novena

Tir. La tiradora asconenca, que aspirava al podi, va quedar fora de la final de la prova de pistola d’aire comprimit de 10 metres

La tiradora asconenca de 38 anys Sònia Franquet va quedar fora contra tot pronòstic de la final de la prova de pistola d’aire comprimit en 10 metres que es va disputar al pavelló de Sant Salvador. Franquet era una de les bases catalanes en les proves individuals després d’haver conquerit la medalla de plata en els Jocs de Pescara 2009 i atesa la seva experiència internacional. Franquet ha participat en els Jocs Olímpics i va completar la seva cinquena participació en els Jocs Mediterranis. L’ebrenca, que ara se centrarà a preparar el mundial de Corea del Sud del setembre, va aconseguir una puntuació de 559 en els sis trets (90, 92, 94, 95, 94 i 94) –els mateixos que la portuguesa Joana Castelão, que va ser vuitena– i va acabar novena, just el tall que determinava la final que van disputar les vuit primeres. En la final, la millor va ser la grega Ana Krakaki, que ja figurava entre les favorites i que va aconseguir 240,2 punts. La medalla de plata se la va adjudicar la sèrbia Zorana Arunobic (239,9) i va completar el podi l’egípcia Afaf Ehodhod, amb 214,6 punts.

El campió de la modalitat va ser el serbi Damir Mikec (240,9), seguit de l’eslovè Kevin Venta (237,5) i del portuguès João Costa (217,0) Avui a les 9 del matí serà el torn de la manlleuenca Núria Bonet, que competira contra 23 participants més en rifle de 10 metres.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)