Natació

Belmonte, a la final dels 200 estils

Jocs Mediterranis. Natació.La badalonina ha fet la millor marca i buscarà, aquesta tarda, la seva segona medalla

Mireia Belmonte s’ha classificat per a la final dels 200 estils que es disputarà aquesta tarda. La badalonina ha aconseguit el millor temps de la sèrie amb 2:14.29 i lluitarà per la seva segona medalla després que ahir es pengés la plata en la final dels 800 lliure.

Belmonte, que ahir va quedar setena a la final dels 400 estils, ha explicat en sortir de la piscina que no se sent bé físicament. “Em sento estranya, tinc problemes de salut, no estic en un bon moment de forma i així és difícil competir. Fa temps que arrossego marejos, vertigens… És difícil, però sóc aquí per competir i donar el màxim en cada prova”, ha dit la nedadora de l’UCAM, explicant el què ahir va dir el seu entrenador Frederic Vergnoux.

A més de Mireia Belmonte, també s’han classificat per a la final dels 100 braça Marina García i Jessica Vall, que ahir van guanyar plata i or respectivament en la final dels 200 braça.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)