Més esport

Ballesteros no fa autocrítica per la manca de públic en la inauguració

Jocs Mediterranis. L’alcalde de Tarragona justifica les clapes a la graderia en el fet que moltes de les entrades pels comitès olímpics i els esportistes no es van utilitzar

Josep Fèlix Ballesteros, l’alcalde de Tarragona no fa autocrítica després que en la inauguració dels Jocs Mediterranis, que va tenir lloc divendres, l’estadi del Nàstic no es va omplir. Ballesteros, que ha parlat en roda de premsa aquest matí, en sortir de la reunió que ha mantingut amb el president del Parlament de Catalunya Roger Torrent, assegura que no es va orientar ni la venda ni la distribució d’entrades i precisa que se’n van vendre 6.793 per un aforament de 7.000 espectadors. L’alcalde ha explicat que moltes de les entrades que van anar a parar a comitès olímpics i esportistes no es van repartir i això va provocar les clapes que es van veure a la graderia.

Ballesteros ha subratllat que l’organització dels Jocs està obligada a reservar un nombre de localitats als esportistes i els comitès i ha reconegut que en algunes de les competicions no s’estan venent totes les entrades que calia esperar. En aquest sentit, el batlle tarragoní ha assegurat que s’estan duent a terme accions de promoció per la de canviar aquesta tendència.

Els grups municipals de la CUP i d’ERC han exigit explicacions a Ballesteros sobre el procés de venda d’entrades. Els republicans han sol·licitat informació sobre el nombre d’entrades venudes i regalades, els canals per on s’ha realitzat la venda i quantes peticions d’entrades s’han denegat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)