Més esport

Concentració contra la xiulada a Quim Torra

Jocs Mediterranis. Uns 300 avis vinguts d’arreu del Camp de Tarragona s’han concentrat aquest dimarts al Balcó del Mediterrani

Uns 300 avis vinguts d’arreu del Camp de Tarragona s’han concentrat aquest dimarts al Balcó del Mediterrani en resposta a la xiulada que el president del Govern, Quim Torra, va rebre en la inauguració dels Jocs Mediterranis. En la protesta, en què han participat manifestants de Reus, Vila-seca, la Canonja, Cambrils o Mont-roig, entre d’altres, s’ha reclamat la llibertat dels polítics independentistes presos.

Lluís Jové, portaveu dels convocants de la trobada, Tercera Joventut per la República, ha afirmat que no podien permetre que “a casa nostra es xiuli el nostre president”, a més de mostrar el rebuig per la imatge de graderies buides o les acusacions d’haver repartit entrades a entitats com Vox o Societat Civil Catalana, o el contingut de la cerimònia, on no consideren que s’hagi reflectit la cultura tarragonina.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)