Golf

El golfista Álvaro Velasco, or per equips

Jocs Mediterranis. El català ha estat cinquè en la competició individual i ha contribuït en la medalla de l’equip espanyol

El barceloní Álvaro Velasco ha ocupat el cinquè lloc en la classificació individual i ha contribuït en el títol per equips del trio espanyol, format per l’andalús Mario Galiano, clar dominador del torneig, i de l’asturià Ivan Cantero, setè de la general. Velasco no ha pogut salvar ahir el par del camp (74, +2) i s’ha allunyat definitivament de les places del podi individual, amb un total de 288 cops (par). Galiano s’ha emportat el títol amb 272 cops (-16), a gran diferència de l’italià Aron Zemmer (281, -7) i de l’eslovè Zan Luka Stirn i el francès Nicolás Valentin (282, -6), que han competit el tercer lloc.

En la competició per equips, Espanyaha totalitzat 560 cops (-16) –la suma de les targetes de Galiano i Velasco–, seguit per Itàlia i França, amb 565 (-11) i 568 cops (-8), respectivament.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)