Més esport

TONI GERONA

TÈCNIC DE TUNÍSIA D’HANDBOL

“És una llàstima veure el pavelló tan buit”

Com valora el fet d’arribar a la final d’avui contra Croàcia? Era l’objectiu de Tunísia?
El nostre objectiu eren les semifinals, però la victòria del primer partit contra una selecció del nivell d’Eslovènia ens va marcar el camí per ser més ambiciosos. Ara que estem a la final buscarem l’or, tenim confiança i crec que arribem en bones condicions.
S’esperava Espanya en la lluita per l’or?
Al principi ja vaig dir que era la gran favorita, però no vull treure cap mèrit a Croàcia, que va jugar la semifinal amb molta agressivitat, més endollada, i és a la final per mèrits propis. Ens espera un partit molt complicat.
Per a un tortosí com vostè és un al·licient afegit jugar a prop de casa?
Sí, és una motivació important, sobretot el fet de tenir la família i els amics veient els partits, cosa que habitualment no passa. A veure si som capaços de transmetre-ho a l’equip.
Com està veient els Jocs?
Està funcionant bé, de menys a més i deixarà unes bones instal·lacions que esperem que s’aprofitin. Però és una llàstima i una gran oportunitat perduda el fet que el pavelló estigui tan buit, que els clubs de base no hagin rebut cap tipus d’oferta per venir als partits. És una llàstima, també, que no s’hagi portat cap competició a les Terres de l’Ebre.
Com va l’experiència lluny de casa?
Després de setze anys al Barça vaig decidir sortir de la zona de confort. Vaig tenir l’oportunitat d’anar a Qatar, on va anar molt bé i em va obrir les portes de Tunísia. El gran objectiu és el campionat d’Àfrica del 2020, que classifica directament per als Jocs Olímpics.
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)