Espanya perd el bronze davant Montenegro (4-6)

Waterpolo. La selecció estatal ha caigut aquest matí en la final pel tercer i quart lloc

Montenegro ha aconseguit aquest matí la medalla de bronze en la competició de waterpolo masculí en imposar-se a Espanya, a la piscina de l’Anella Mediterrània, per un resultat de 4-6 (2-2, 1-3, 0-0 i 1-1). Per l’equip estatal, on juguen sis jugadors catalans, han marcat Alberto Munárriz, Roger Tahull, Albert Español i Álvaro Granados.

El partit s’ha decidit en el segon quart, quan els montenegrins ha assolit l’avantatge de dos gols que han mantingut fins al final. L’equip de David Martín no ha aconseguit superar la defensa del seu rival i ha perdut la medalla de bronze.