Més esport

Itàlia bloqueja Espanya

Voleibol. El conjunt transalpí, màxim favorit, es va endur un duel de nivell tancant el partit amb accions a la xarxa. L’equip de Fernando Muñoz va malbaratar un 14-18 clau en el primer parcial

ITÀLIA 3 ESPANYA 1

ITÀLIA:Polo (10), Cavuto (8), Sbertoli (3), Rafaelli (19), Russo (7) i Milan (27) -equip inicial-; Balaso (lliure), Pierotti (3), Diamantini i Pinali. 14 bloquejos: Russo (5), Milan (4), Rafaelli (3), Polo i Sbertoli.ESPANYA:Trinidad (3), Rodríguez (2), Vigil (4), Fernández (12), Villena (24) i Del Carmen (8) -equip inicial-; Gámiz (lliure), Iribarne (5), Fornés (4), Jiménez i Lorente. 7 bloquejos: Fernández (2), Rodríguez, Vigil, Villena, Fornés i Iribarne.PARCIALS:22-25 (26’), 17-25 (25’), 35-33 (40’) i 23-25 (30’).ÀRBITRES:Ormonde (POR) i Junkovic (CRO).PÚBLIC:Uns 800 espectadors a la Tàrraco Arena Plaça.

L’orgull i la capacitat de sacrifici quan tenien el partit se’ls esmunyia per la via ràpida i no van impedir ahir finalment la derrota d’Espanya, amb el lliure català Aaron Gámiz, en la final dels Jocs Mediterranis contra Itàlia (1-3). És la tercera final seguida que perd l’equip estatal després de cedir contra Itàlia a Pescara 2009 i Egipte a Almeria 2005. La calor infernal que fa a la Tàrraco Arena Plaça no va impedir veure, per fi, una bona entrada. El primer equip d’Espanya i probablement el tercer d’Itàlia, una potència mundial de primeríssim nivell que va apostar per un equip molt jove i amb futur, van donar espectacle. L’equip estatal, també amb un grup de futur, va manar en el primer set amb relativa comoditat amb rendes de 4 punts fins i tot en el tram final (14-18) amb Gámiz molt actiu en defensa, però Itàlia va apel·lar al bloqueig. El cop moral va ser mal digerit i el segon set va ser transalpí de totes passades, amb un 0-5 de sortida. Itàlia no va tancar la final en la pilota de partit de què va disposar en el tercer parcial i Espanya va reaccionar adjudicant-se el set en la novena pilota, empesa per les ales per Villena i pel centre per Fernández. El quart parcial també s’estava decantant per als de Muñoz fins que els transalpins van recórrer de nou al bloqueig.

EL PROTAGONISTA

Ha estat un partidàs. El balanç és molt positiu. No ens hem rendit i hem fet un tercer set espectacular
Aaron Gámiz
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)