Hoquei sobre herba

Una primera volta plena d’irregularitats

Hoquei sobre herba. El Junior i el Polo marquen el ritme dels catalans de la divisió d’honor, mentre que l’Atlètic i el Terrassa entren a la copa a última hora. L’Egara culmina un mal inici quedant-ne fora

Que l’Egara hagi quedat fora de la copa de la Reina és una de les sorpreses de la primera volta de la divisió d’honor. El conjunt ratllat no ha sabut tocar la tecla adequada en les nou primeres jornades i ha quedat fora de les vuit places que donen accés al primer gran títol de la temporada. “Ens falta fer entrar la bola. La dinàmica ens està pesant massa a l’hora d’afrontar els partits”, comenta Andrew Wilson, el tècnic egarenc. L’Egara (9è amb 5 punts) no havia quedat fora de la copa de la Reina des de la temporada 2010/11.

La decepció de les egarenques contrasta amb l’alegria de l’Atlètic i el CD Terrassa (7è amb 6 punts), que han acabat just per sobre del conjunt ratllat. Un últim triomf vermell, el primer del curs, contra el Tenis va girar la truita a darrera hora. “No teníem al cap entrar a la copa, però hem vist premiat el treball de moltes setmanes. Volíem sortir de l’última posició”, va comentar fa uns dies Marta Bosque, jugadora del Terrassa, a la ràdio de la ciutat. El conjunt terrassenc va canviar de staff fa unes setmanes per intentar redreçar el rumb i li ha sortit bé. Per la seva banda, l’Atlètic (8è amb 5 punts) entra a la copa de la Reina per segon any consecutiu tot i que el seu tècnic, Andreu Enrich, considera que encara s’han de millorar moltes coses en el segon tram.

A la part capdavantera, res canvia. El Club de Campo (líder amb 25 punts) domina la classificació amb mà de ferro. El Junior (3r amb 18 punts) i el Polo (4t amb 17 i un partit menys que disputarà demà a Sant Sebastià) es mantenen en un sarró de quatre equips que busquen la consistència amb vista a la segona part del curs, en què es disputaran els títols. “Hem de ser més regulars. Si aconseguim reduir els alts i baixos durant els partits serem més compactes”, comentava fa uns dies Joan Vidal, el tècnic del Junior. El Taburiente (5è), que ha estat la sorpresa positiva de l’inici del curs, i el Valdeluz (2n) completen el grup d’aspirants a fer pessigolles al Club de Campo.

LES FRASES

Ens falta fer entrar la bola. La dinàmica ens està pesant massa a l’hora de jugar els partits
Andrew Wilson
entrenador de l’Egara
Hem d’aconseguir reduir els alts i baixos durant els partits per ser molt més compactes
Joan Vidal
entrenador del junior
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)