Hoquei sobre herba

El torneig de Reis s’inicia amb un aperitiu cadet

Hoquei sobre herba. La 71a edició de la competició va començar ahir amb els primers partits en espera dels plats forts dels dies 5 i 6

La 71a edició del torneig de Reis, que organitza el Polo i que és el més antic d’Europa, es va posar en marxa ahir amb la disputa de la fase de grups del torneig femení i masculí de la categoria cadet, la gran novetat d’aquest any. Són els primers equips dels 24 que competiran des d’ahir fins diumenge a les instal·lacions del club barceloní. El Polo i l’Amsterdam van iniciar amb golejada contra el Junior la seva participació en el torneig cadet femení, mentre que el mateix Polo, el Barça i l’Amsterdam van guanyar els seus duels en el grup únic del conjunt masculí de la categoria.

Els partits d’ahir van suposar un magnífic aperitiu per als plats contundents del torneig. Avui ja es posa en marxa la competició juvenil amb equips anglesos, belgues i holandesos. Per la seva banda, els primers equips de l’entitat barcelonina disputaran dos duels de talla mundial contra un combinat d’estrelles internacionals. Tom Boom, Simon Gougnard, Arthur van Doren i Quico Cortès entre altres formaran l’equip masculí i en el femení hi haurà Gigi Oliva, candidata al guardó de millor jugadora del món.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)