Hoquei sobre herba

El Polo reuneix el bo i millor de l’hoquei europeu

Hoquei sobre herba. En la 71a edició del Torneig de Reis, els primers equips de l’entitat van disputar dos partits contra combinats d’estrelles

En un ambient distès i que respirava hoquei pertot arreu, el Polo va rebre ahir una bona representació del millor hoquei del continent. En el marc de la 71a edició del Torneig de Reis, els dos primers equips de l’entitat van veure’s les cares amb dos combinats de jugadors i jugadores del més alt nivell. El masculí, que dirigeix Carlos García Cuenca, va imposar-se per vuit gols a cinc. En un partit en què la defensa va brillar per la seva absència i la intensitat no va ser la de les grans cites en què hi ha títols oficials en joc, el Polo va imposar-se. I això que en l’equip de les estrelles hi havia cinc jugadors de la selecció belga que fa uns dies va guanyar el mundial de l’Índia. A més, vells coneguts de la lliga espanyola com ara Marc Boltó, Marc Sallés, Marc Miralles i Quico Cortès.

Pel que fa al partit femení, el Polo no va poder plantar cara a un combinat que va aplegar les millors jugadores de la lliga espanyola i algun reforç de les lligues europees (8-2). Anna Gil, Carlota Petchamé, Julia Strapatto, Clara Ycart, Mariona Girabent i Carola Salvatella, entre altres, formaven l’equip guanyador. A més de Gigi Oliva, del Kampong holandès, i Sole Contardi. El Polo, que tot just ahir tornava a començar després d’haver estat diverses setmanes sense trepitjar l’herba, no va poder plantar cara al vendaval ofensiu. Fins a cinc penals córner van llançar les jugadores del combinat d’estrelles, mentre que les barcelonines no en van tenir cap. Al final, la bona sintonia entre les jugadores internacionals va ser suficient per endur-se el 71è Torneig de Reis.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)