Hoquei sobre herba

La selecció espanyola empata i suma un punt extra als shoot-out

Hoquei herba. El combinat estatal li iguala un 0-2 a Bèlgica, la campiona del món, en el debut de la FIH Pro League i acaba imposant-se en els llançaments de penal

Espanya ha sumat un parell de punts molt valuosos en el partit inaugural de la FIH Pro League. El combinat espanyol ha fet un exercici d’orgull i ha aconseguit igualar un 0-2 a Bèlgica, la campiona del món, quan restaven 10 segons de partit. En els shoot-out, els espanyols s’han imposat i han aconseguit el punt extra.

La posada en escena de l’equip estatal ha estat bona, dominant la possessió però sense ocasions. A mesura que han anat passant els minuts, el potencial belga ha posat setge sobre la porteria de Quico Cortès, que ha evitat mals majors. El porter de l’Egara ha aturat dues ocasions molt clares de Tom Boon i Van Aubel.

Pau Quemada, en el primer penal córner del duel, ha avisat en l’inici del tercer període i Xavi Lleonart ha fet l’1-0 poc després. Els belgues, però, han demanat la revisió de vídeo i els àrbitres han anul·lat la diana espanyola. La resposta de la campiona del món, demolidora. Max Plenneveaux, l’ex del Polo, ha engaltat una canonada duríssima en una pilota que botava dins l’àrea espanyola i ha obert la llauna. El gol ha fet mal a Espanya que ha vist com Bèlgica posava setge sobre la seva porteria. Miralles ho ha provat des del penal córner però ha tornat a ser Bèlgica, mitjançant Hendrickx, que ha vist porteria.

Quan semblava que els belgues s’endurien el primer triomf, canvi de guió. Nacho González, desviant un llançament de penal córner de Pau Quemada, ha retallat distàncies a falta de dos minuts. I Quique Gonzàlez de Castejón, resolent una pilota embolicada dins l’àrea, ha fet l’empat a falta de deu segons. En els llançaments de shoot-out, la punteria de Xavi Lleonart i d’Álvaro Iglesias combinat amb les aturades d’un estel·lar Quico Cortés ha estat determinant per sumar un punt extra.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)