Hoquei sobre herba

Roger Pallarols deixarà el Junior aquest estiu i fitxarà pel Polo

Hoquei sobre herba. L’actual entrenador del conjunt santcugatenc, que continuarà fins al final de temporada, va anunciar ahir la decisió al vestidor després de la victòria davant el Barça

Roger Pallarols acabarà la seva etapa al capdavant del primer equip del Junior aquest estiu. L’entrenador terrassenc va explicar ahir als seus jugadors que no renovaria la seva vinculació amb el conjunt santcugatenc després del triomf ajustat davant el Barça. Pallarols fitxarà pel Polo el proper estiu i substituirà l’actual entrenador del conjunt barceloní, Carlos Garcia Cuenca, que ja va anunciar fa uns mesos que tancava un cicle al capdavant del gran dominador de l’hoquei espanyol en les darreres temporades. El tècnic terrassenc va arribar la temporada passada a Sant Cugat després de molts anys vinculat a l’Atlètic de Terrassa i va dur el Junior al subcampionat de lliga en el primer any al capdavant de l’equip. Aquesta meritòria posició en la competició domèstica, a més, va comportar que l’equip santcugatenc disputés l’EHL, la màxima competició continental, per primera vegada en la història.

El Junior lluita, en la segona part de la temporada que tot just acaba de començar, pel títol de la copa del Rei i de la lliga.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)