Hoquei sobre herba

Com un dinar de Nadal

Hoquei sobre herba. Oriol, Marcel, Jan, Quim i Dani Malgosa es veuran les cares diumenge en un Atlètic-Junior que fa saltar guspires

La lliga es reprèn diumenge després de l’aturada per seleccions (i just abans de la copa) amb un Atlètic-Junior a Can Salas. Serà una presa de contacte abans que els dos equips es vegin les cares també en els quarts del torneig del KO. “Serà com aquella època en què el Barça i el Madrid jugaven cada dos per tres”, diu Marcel Malgosa, un dels capitans del Junior. Marcel i Oriol, també del Junior, són germans i diumenge es veuran les cares amb els seus cosins Quim, Jan i Dani, tots ells de l’Atlètic. “L’àvia no sap amb qui anar”, diu rient Quim, que enguany ha tornat a l’Atlètic després d’un temps al Barça. En l’últim precedent de la lliga, un gol en l’últim moment va donar el triomf als terrassencs i va fer saltar guspires al final del partit. “És veritat que hi ha molts jugadors que han passat per l’Atlètic però hi ha una tensió normal”, comenta Quim, davanter, que es trobarà de cara amb Oriol, defensa. “Abans, el Junior queia bé perquè se’l guanyava i ara són partits de tu a tu”, diu Marcel, que es trobarà el seu cosí Jan al mig del camp.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)