Hoquei sobre herba

El cap de setmana de les igualtats

Hoquei sobre herba. L’Egara defensa, des d’avui i fins diumenge, el títol de campió a la copa del Rei a Madrid mentre que el Club de Campo, amfitrió, és el gran favorit en la copa de la Reina

En una copa tot s’iguala. Els favorits no volen fer cap pas en fals ni donar res per fet mentre que els rivals amb menys potencial juguen deslliurats i sense res a perdre. “Tot pot passar en la competició del KO”, coincideixen Albert Pérez i Pol Parrilla, porter del Junior i golejador de l’Atlètic respectivament. Santcugatencs i terrassencs protagonitzaran (13h) un dels grans duels dels quarts de la copa del Rei. Tot just van empatar fa una setmana en la lliga i el duel es preveu igualat. “Som dos equips que ens coneixem molt, hem jugat molts partits en contra i tots dos aspirem a tot”, consideren els dos jugadors. Serà un duel especial per a Roger Pallarols, tècnic del conjunt santcugatenc que va créixer a la disciplina terrassenca. A més, a les files del Junior, hi ha molts exjugadors de l’Atlètic. Qui guanyi el duel es veurà les cares amb el vencedor del Jolaseta- Tenis. “No podem ni pensar que són un rival assequible. Ens ha costat moltíssim contra ells en els dos partits”, remarca Albert Pérez que s’aplica la filosofia del “partit a partit”.

En l’altra banda del quadre, el Polo accepta el paper de favorit sense problemes. Els barcelonins són líders de la lliga, arriben en bon moment de forma i han guanyat quatre de les darreres sis copes. Serà, a més, la darrera competició del KO amb Carlos Garcia Cuenca a la banqueta d’un conjunt que busca la trentena copa del Rei de la seva història. Davant, l’equip de la Diagonal tindrà un CD Terrassa que és especialista en complicar la vida als grans.

El partit que precedirà aquest Terrassa-Polo també serà un dels plats forts de la jornada al Club de Campo de Madrid. Els amfitrions es veuen les cares amb el vigent campió, l’Egara, que vol repetir la gesta de l’any passat a València. “No estem en un bon moment de resultats, però fa temps que pensem en la copa. És a casa nostra i el club s’ha abocat en la lluita per aconseguir una copa que fa sis anys que no guanya”, explica Marc Sallés, terrassenc que enguany vesteix la samarreta del Club de Campo. És la tercera vegada seguida que els dos equips s’enfronten en els quarts de la copa i el balanç és favorable als egarencs que han guanyat en les dues ocasions.

Un favorit clar

En el quadre femení, el Junior busca la redempció després de tres finals perdudes contra el Club de Campo, que segueix sent el gran rival a batre. “Són superiors però tenim les capacitats per guanyar-les. Ja ho vam demostrar en la lliga de la temporada passada. Sóc optimista”, considera Joan Vidal, el tècnic santcugatenc. El Junior i el Club de Campo es trobarien en una hipotètica final però, abans, les santcugatenques obriran foc amb el CD Terrassa, un equip que sempre és incòmode per a elles. “Serà molt igualat. Sempre ho és. Qui estigui millor a les àrees, guanyarà”, considera Carlota Petchamé, internacional del Junior. “Tenen grans individualitats però tenim potencial per defensar-les. Esperem que aquesta sigui la bona”, comenta Júlia Pons, referent terrassenca. En la mateixa banda del quadre, el Polo, en un bon moment de forma, intentarà recuperar un títol que no guanya des de 2015. “Crec que les jugadores han fet una passa endavant respecte anys anteriors i respecte la primera volta. Després de la lesió de la Xantal Giné, totes han volgut posar-se l’equip a l’esquena”, explica Fabri Demarchi, el tècnic. Les barcelonines es veuen les cares amb una Real Sociedad que arriba a la cita en baixa forma i havent registrat mals resultats però és un equip expert en les competicions del KO.

L’Atlètic té la complicada papereta de veure’s les cares amb les amfitriones en el debut (17h): “No és una competició que ens interessi. Ha de ser un aprenentatge per les noies. Com que hem de ser valentes de cara al que queda de temporada, anirem a pressionar sense miraments al Club de Campo”, afirma Andreu Enrich, el tècnic terrassenc. Qui superi l’eliminatòria es trobarà el vencedor del Tabu- Complutense (14.45h).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)