Hoquei sobre herba

Un bronze continental no és un premi menor

Hoquei sobre herba. Un Polo fatigat claudica davant la punteria del Rot Weiss i avui (13 h) lluitarà pel tercer graó del podi de la lliga europea d’hoquei

POLO 1 Rot weiss 3

RC POLO BARCELONA:Fernández Garín, Chaves, Llorens, De Abadal, Cabot, Marc Reyné, Alex Reyné, Casasayas, Alegre, Oliva i Rey –onze titular– Romagosa, Barón, Armenteras i Fortuño.ROT WEISS KÖLN:Victor Aly, Mats Grambusch, Aichinger, Trompertz, Pelzner, Gomoll, Tom Grambusch, Milktau, Prinz, Grosse i Oruz –onze titular– Barry, Werner, Schwarzer, Rühr, Fleckhaus i Knobling.GOLS:0-1 (14’) Rühr. 1-1 (22’) Lucas Barón. 1-2 (32’) Tom Grambusch. 1-3 (40’) Tom Grambusch.ÀRBITRE:Bale i Barstow (anglesos). T.V.: Al barceloní Marc Reyné i a l’alemany Rühr. T.G.: Al barceloní Marc Reyné, i a l’alemany Rühr.

El Polo es va quedar ahir en el voral de la lliga europea d’hoquei. La punteria del Rot Weiss Köln des del penal córner va claudicar amb les aspiracions d’un Polo que, avui (13 h), lluitarà per la medalla de bronze contra el Manheimer alemany, en què milita l’exjugador, precisament, del club de la Diagonal Lucas Vila. Tot i l’agror de la derrota de semifinals, la lluita per un bronze segueix sent un premi majúscul per a un conjunt que feia sis anys que lluitava amb tots els mitjans possibles per ser entre els quatre millors del continent. En el duel d’avui, el Polo haurà de tornar a centrar bona part dels esforços en la defensa del penal córner, que ahir va ser determinant. El Manheimer té a les seves files l’astre argentí Gonzalo Peillat, considerat el millor llançador del món.

Ahir, però, qui va estripar les aspiracions dels barcelonins van ser Christopher Rühr i Tom Grambusch. El primer va avançar el Rot Weiss amb una canonada extraordinària a l’escaire de la porteria de Mario Fernández Garín en el primer llançament de penal córner dels alemanys. La rèplica del Polo, que mai no va perdre la cara al partit tot i les dues baixes sensibles del conjunt barceloní –Xavi Lleonart i Llorenç Piera– i la fatiga acumulada dels altres dos duels d’EHL, va arribar en el segon quart. Lucas Barón va aprofitar un rebuig del porter alemany Victor Aly per empatar el duel. Aleshores, va aparèixer el braç demolidor de Tim Grambusch, que va decidir el matx amb dues fuetades imparables en l’inici del tercer període. Els alemanys van anotar tres dels quatre penals córner que van tenir i el Polo, per la seva banda, no va veure porteria en cap dels sis llançaments de què va disposar. I aquí va raure la gran diferència. Els barcelonins van provar gran part del seu repertori de pissarra però entre el porter Aly i la defensa, que va treure una rematada de David Alegre sobre la línia de gol, van evitar que el Polo, que va caure amb el cap ben alt, retallés distàncies al Rot Weiss.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)