Golf

Ajornat el Masters d’Augusta

Golf.

El Masters d’Augusta (Geòrgia, Estats Units) de golf, un dels quatre tornejos més importants de l’calendari, que s’havia de disputar de el 9 a l’12 d’abril, ha estat posposat a causa de la creixent propagació de l’coronavirus sense que el seu president, Fred Ridley, hagi anunciat una nova data. “El dimecres 4 de març vam emetre un comunicat que indicava que els nostres plans per organitzar el Masters d’Augusta, National Women’s Amateur and the Drive, Xip and Putt National Finals no havien canviat. Malauradament, els riscos són cada vegada més grans associats amb l’estès coronavirus (COVID-19) i ens han portat a una decisió que sens dubte serà decebedor per a molts, encara que estic segur que és apropiat en aquestes circumstàncies úniques “, va dir en un comunicat. A més, també s’han suspès el torneig nacional amateur femení, les finals nacionals Drive, Xip i Putt, organitzades per la mateixa entitat. El Masters d’Augusta s’uneix així a altres competicions que es disputen als Estats Units i que han estat ajornades com la NBA de bàsquet, la MLB de beisbol, la NHL d’hoquei o la MLS de futbol.

D’aquesta manera, el primer dels quatre grans tornejos de golf de la temporada queda posposat fins a una data en la qual es pugui “acollir amb seguretat” el mateix que encara no és coneguda ja que no es coneix la data en què es reprendrà la normalitat a cada país. “Reconeixem que aquesta decisió afectarà moltes persones, inclosos els nostres lleials patrocinadors. Agraïm la seva paciència mentre fem tot el possible per comunicar-nos de manera eficaç i eficient, i compartirem qualsevol informació addicional tan aviat com estigui disponible “, va afegir Fred Ridley en el comunicat.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)