Ciclisme

La Vuelta 2020 s’iniciarà a Irun i tindrà 18 etapes

Ciclisme. Les primeres etapes, als Països Baixos, s’han suspès

La Vuelta a Espanya 2020 començarà a Irun i tindrà 18 etapes. Així ho ha decidit l’organització, després que l’inici de la cursa i les primeres etapes, que s’havien de disputar als Països Baixos, s’hagin suspès per les dates, a l’octubre i al novembre, en què s’ha de fer ara la prova.

La 75a edició s’iniciarà amb una etapa entre Irun i Arrate, que ja era la primera en l’Estat espanyol després de l’inici en terres neerlandeses. Serà el primer cop des de l’any 1961 que la Vuelta començarà al País Basc. Després de 18 etapes, i no les 21 habituals, acabarà a Madrid. Les dates concretes de la Vuelta es coneixeran el 5 de maig, quan la Unió Ciclista Internacional acabi de confeccionar el nou calendari d’aquesta temporada. En un principi la Vuelta s’havia de disputar del 14 d’agost al 6 de setembre, però la pandèmia mundial va obligar al canvi de dates.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)