Futbol sala

Esquerdinha es reincorpora al grup i el Barça torna a treballar sobre la pista

Futbol sala. El brasiler afronta la darrera fase de la recuperació de la seva lesió. Els blaugrana preparen el ‘play-off’ exprés en el pavelló de la Ciutat Esportiva

Esquerdinha s’ha tornat a reincorpora al grup i ja treballa amb els seus companys per preparar el play-off exprés pel títol. El brasiler afronta la darrera fase de la recuperació de la seva lesió i si no hi ha cap problema tindrà l’alta mèdica per poder disputar el play-off. El conjunt blaugrana també ha fet un pas més i ha tornat a treballar sobre la pista, en el pavelló de la Ciutat Esportiva. Fins ara havia fet el treball físic a l’aire lliure.

El Barça entrena dur per estar a punt per disputar els quarts de final contra el Llevant. Aquest cap de setmana el Consell Superior d’Esports va donar el seu consentiment perquè la fase final exprés es disputi a Màlaga del 23 al 30 de juny, i ara només falta la confirmació oficial de la Federació Espanyola de Futbol.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)