Futbol sala

El Barça jugarà a casa la final a 4 de la Champions a l’octubre

Futbol sala.

La UEFA ha fet oficial que la seu de la Final Four de la present edició de la Champions League de futbol sala serà el Palau Blaugrana en comptes del Minsk Arena inicialment previst. Serà entre els propers 8 i 11 d’octubre, amb les semifinals ja definides: Barça-KPRF; i ElPozo-Tyumen, pendents de concretar els horaris definitius.

El Barça treballarà de forma coordinada amb UEFA i les autoritats sanitàries durant els propers mesos per tal de garantir la salut de tots els participants.

Serà la primera vegada que es disputarà una Final Four de futbol sala al Palau Blaugrana, després que el Barça organitzés amb èxit l’edició del 2012 al Barris Nord de Lleida. Per al Barça, que té dues Champions al seu palmarès, serà la setena Final Four en set participacions en la màxima competició continental: Lleida 2012 (campions); Tblisi 2013 (tercers); Bakú 2014 (campions); Lisboa 2015 (subcampions); Saragossa 2018 (tercers); Almaty 2019 (tercers). Els blaugrana, doncs, tindran una gran oportunitat a casa per intentar reconquerir un títol que no guanyen des del 2014 a Bakú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)