El Barça continua intractable

Handbol. El Sinfín va aguantar durant quinze minuts

SINFÍN 20 BARÇA 33

SINFÍN:Fernandes, Muñiz, Postigo (2), Martínez (3), Zungri (3), Valles (4) i Dimitrevski (4) –inicial–; Rubio, Valverde, Blázquez (1), Lastra, Alonso (1), Basualdo (1), Herrero (1) i Sánchez (p.s.).BARÇA:Moller, Mortensen (5), Sorhaindo, Janc (5), Gómez (4), Langaro (2) i Fàbregas (2) –inicial–, Ariño (2), N’Guessan (3), Petrus, Diocou (2), Mem, Cindric (2), Makuc (2), Frade (4) i Pérez de Vargas (p.s.).PARCIALS CADA CINC MINUTS:2-3, 4-5, 7-10, 8-13, 10-18 i 11-21; 11-23, 13-27, 15-32, 17-33, 18-33 i 20-33.ÀRBITRES:Colmenero i Rollán. Van excloure Alonso (2), Basualdo, Zungri, Dimitrievski, Ariño, Gómez, Mem i Frade.COMENTARI:El Barça va sumar la cinquena victòria consecutiva a la lliga a la pista del Sínfin, que va aguantar els primers quinze minuts. Els blaugrana van començar a distanciar-se amb un parcial de 0-5 en el primer temps i van arribar al descans amb un 11-21 a favor. En els primers minuts de la segona meitat ja van sentenciar i van aconseguir el seu màxim avantatge, de disset gols, en el minut 44 amb el 15-32.