Més esport

El comiat de Sainz-Triay?

Pàdel. La catalana i la menorquina (1), que es podrien separar, segons els mitjans especialitzats, són favorites en el Master a Menorca, en un torneig incert en què Ari i Ale (2) defensen el títol

La barcelonina Lucía Sainz i la menorquina d’Alaior Gemma Triay han estat la millor parella del circuit World Padel Tour en aquest atípic 2020 amb quatre títols en cinc finals en una recta final espectacular i són les favorites en el Master que començarà demà precisament a Menorca. El torneig, però, podria ser el seu comiat com a parella, segons afirmen mitjans especialitzats. Ni Sainz ni Triay no han confirmat la notícia. Les primeres caps de sèrie debutaran contra Navarro-Osoro. L’altra catalana, la reusenca Ari Sánchez, defensa el títol conquerit l’any passat al Sant Jordi al costat de la seva companya Ale Salazar (2), de la qual es diu que jugaria amb Triay. De fet, els entesos també anticipen el final de la parella. Jugaran els quarts contra les germanes Alayeto. Marta Marrero i Marta Ortega completarien el trio de grans parelles favorites, sense descartar mai ni les Alayeto ni les joves Paula Josemaría, de la qual es diu que podria jugar al costat d’Ari el curs vinent, i Bea González. Els quarts de final es jugaran entre demà i divendres, les semifinals, dissabte, i la final, diumenge. En nois, els favorits són Lebrón i Galán (1).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)