Golf

Tiger Woods, ferit greu en un accident de trànsit

Serà operat en les properes hores de les “múltiples lesions” que té a les cames després de ser rescatat prop de Los Angeles

Tiger Woods (45 anys) ha resultat ferit de gravetat en un accident de trànsit aquest dimarts prop de Los Angeles. L’agent del golfista, Mark Steinberg, ha confirmat que ha estat ingressat a la sala d’operacions amb “múltiples lesions” a les cames. En l’accident no s’ha vist involucrat cap altre vehicle, segons ha confirmat la policia. Woods ha estat rescatat pels bombers amb dificultats ja que aquests han hagut de fer servir eines hidràuliques per treure’l del cotxe abans que fos traslladat a l’hospital.

El jugador, nascut a Califòrnia, es trobava en la zona per disputar un torneig al Riviera Country Club, prop de Santa Mónica. Woods està considerat un dels millors jugadors de tots els temps, amb un rècord de 683 setmanes com a número 1 del món. Ha guanyat cinc vegades el Masters d’Augusta.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)