Futbol sala

L’Industrias vol guanyar, però empata contra el Jaén

Futbol sala. El partit va ser intens i els dos equips van tenir bones ocasions

Industrias 1 Jaén 1

INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Mario Almagro, Corso, Sepe, Bermusell i Drahovsky –equip inicial–; Uri Santos, Bruno Petry, Álvarez, Khalid, Cardona, Lavado, Abdel, Llamas i Borja Puerta.JAÉN:Marcao, Attos, Alan Brandi, Mauricio i Felipe Mancha –equip inicial–; Antonio, Campoy, Michel, Mithyue, Piqueras, Carlitos, José Mario, Bingyoba, Rafa López i Gozi.GOLS:0-1 (23’) Alan Brandi. 1-1 (26’) Bermusell.ÀRBITRES:Bernabéu i Delgado. Van mostrar targeta groga a Uri Santos de l’Industrias i a Mauricio del Jaén.COMENTARI:L’Industrias Santa Coloma va empatar a casa contra el Jaén en un partit molt intens i anivellat i en què va buscar la victòria i els tres punts fins al final. En la primera meitat, els andalusos van dominar més i van tenir millors ocasions, però es va arribar al descans amb l’empat inicial. En els primers minuts de la segona, el Jaén es va avançar, però Bermusell va empatar tres minuts després. Els dos equips van tenir ocasions per guanyar, però els porters les van desfer. L’Industrias va atacar de cinc els darrers minuts sense encert.