Futbol sala

L’Industrias no té encert de cara a gol i perd (2-1) contra el Betis

Els colomencs dominen la segona meitat i tenen clares ocasions però es queden sense puntuar

L’Industrias Santa Coloma ha perdut per un mínim 2-1 a la pista del Betis un partit en que ha fet mèrits per puntuar. La clara falta d’encert de cara a gol dels colomencs ha estat definitiva, sobretot en la segona meitat en que han dominat de manera clara. L’Industrias ha tingut la baixa d’última hora del seu golejador Drahovsky, que està malalt.

El Betis ha iniciat el partit amb molta empenta i dominant, però els colomencs han aguantat els primers minuts i s’han avançat en el marcador amb un gol de Cardona en minut 7. Poc després ha disposat d’un clara ocasió abans que els andalusos remuntessin el partit. Dos gols en un minut han situat el 2-1 en el minut 12. L’Industrias ha tingut bones ocasions abans del descans i el porter del Betis ha fet un parell de grans aturades.

En la segona meitat els colomencs han sortit a remuntar i han dominat de manera clara. Han disposat de clares ocasions per empatar però no han estat gens encertats de cara a gol. Han enviat un bola al pal i han desaprofitat bones accions d’atac. La darrera, i més clara, a 3 segons del final i jugant amb un atac de cinc en que sol al costat del pal Cardona no ha pogut rematar a dins la porteria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)