Futbol sala

L'Industrias no té gens d’encert de cara a gol i perd contra el Betis (2-1)

Futbol sala

Betis 2 Industrias 1

BETIS:Cidao, Bocao, Chaguinha, Elías i Eric Pérez –inicial–; Ivi, Arévalo, Burrito, Cornejo, Chicho, Buendía Flethes, Raül i Sarmiento.INDUSTRIAS SANTA COLOMA:Puerta, Corso, Bermusell, Sepe i Petry –inicial–; Khalid, Llamas, Álvarez, Cardona, Santos, Verdejo i Almagro.GOLS:0-1 (7’) Cardona. 1-1 (11’) Chaguinha. 2-1 (12’) Eric Pérez.ÀRBITRES:Cidoncha i Salomé. Targeta groga a Arévalo, Cornejo i i al segon entrenador del Betis, i a Petry i al segon entrenador de l’Industrias.COMENTARI:L’Industrias Santa Coloma va ser derrotat en la visita a la pista del Betis per la mínima (2-1), en un partit en què va fer mèrits per puntuar. Es va avançar en el marcador, però els locals van remuntar en un minut. El domini i les ocasions clares de la segona part no es van poder transformar en gol. L’Industrias va tenir la baixa d’última hora del golejador Drahovsky, malalt.