Futbol sala

El Barça tomba l’Osasuna en una gran segona meitat (5-1)

Tots els gols han arribat en el segon temps: Aicardo (22’), Matheus (26’), Joselito (32’) i Adolfo (39’ i 40’)

El Barça ha superat el sempre combatiu Osasuna Magna Xota (5-1) abans d’afrontar la copa d’Espanya al WiZink Center de Madrid.

Tot i les oportunitats a banda i banda del terreny de joc, el protagonisme en el tram inicial de la primera meitat ha estat pels porters, amb grans intervencions tant del maresmenc Dídac Plana com del navarrès Asier Llamas. Amb el pas dels minuts, als dos equips els ha costat més generar perill i el marcador al descans s’ha mantingut amb el zero a zero inicial.

Els sis gols han arribat a la segona meitat. Aicardo (22’), amb un xut molt llunyà, ha estat l’encarregat de trencar el gel. Però el gol del partit l’ha signat Matheus (26’). L’ala brasiler ha exhibit el seu talent amb un cop de taló al mig de l’àrea rival que ha sorprès tothom. L’Osasuna no s’ha donat per vençut i ha retallat diferències amb una acció individual de Bynho (29’). El Barça ha replicat amb una jugada d’estratègia. Joselito ha rematat de volea (32’) amb un gran gest tècnic després d’un servei de banda. L’equip navarrès se l’ha hagut de jugar amb el porter jugador i en aquestes circumstàncies el gran especialista blaugrana és Adolfo, que ha acabat de rematar la feina amb dues dianes a l’últim minut.