Patinatge

El CPA Olot guanya el català de grups de xou grans per dinovena vegada

El CP l’Aldea s’emporta el títol de grup petits amb el mateixos punts que el CPA Tona

El CPA Olot ha guanyat clarament el campionat de Catalunya de grups de xou grans que s’ha disputat en el Pavelló Esportiu Pla de Llacs de la capital de la Garrotxa. El conjunt olotí ha revalidat el títol i ha guanyat el català per dinovena vegada amb la coreografia Trampa mortal que ha sumat 94,8 punts amb puntuacions d’entre 9,0 i 9,8. El seu principal rival, el CPA Girona s’ha quedar lluny amb 82,90 punts amb Ella, i ha estat penalitzat per alguna caiguda. Ha completat el podi el PA El Mansou amb Efecte al·lucinogen amb un total de 82.7 punts.

En grup petits el CP l’Aldea ha guanyat el títol amb els mateixos punts (82,7) que el CP Tona que ha acabat segon. La lluita per la medalla d’or ha estat molt renyida i el conjunt tarragoní s’ha imposat pel sistema de desempat white que premia les victòries dels jutges. El muntatge Parla’m ha tornat a l’Aldea a dalt del tot del podi on va estar per última vegada al 2019. La tercera posició ha sigut pel CP Matadepera, que defensava el títol guanyat l’any passat, amb 79,20 punts. El proper 11 d’abril es disputarà a Riudoms el català de grups júnior i quartets.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)