Handbol

Sorhaindo tanca l’etapa al Barça

Handbol. El pivot francès, que acabava contracte al juny, posarà el punt final a onze temporades en les files blaugrana i els dos pròxims cursos jugarà al Dinamo de Bucarest

Després d’onze temporades, el pivot francès Cedric Sorhaindo (Trinité, 1984), el segon capità del Barça, tancarà la seva etapa al club blaugrana a final de curs. L’internacional gal acaba contracte el 30 de juny i ha fitxat pel Dinamo de Bucarest per les dues pròximes temporades. “Com ja he dit als meus companys, en totes les històries hi ha un principi i un final. Me’n vaig al Dinamo de Bucarest, que és un projecte nou i que vol créixer, i penso que amb la meva experiència hi puc aportar alguna cosa”, ha explicat el jugador. En la seva etapa en el Barça, Tchouf, per als seus companys en el terreny de joc, ha guanyat 53 títols, entre els quals destaquen les dues lligues de campions (2011 i 2015) i deu lligues Asobal. Però més enllà dels guardons, Sorhaindo destaca el grau de maduresa que ha adquirit en les files blaugrana: “M’he format com a persona, he construït una família i guanyat en valors. Cada minut que he passat aquí he gaudit com un nen de sis anys, però encara ens queden objectius per aconseguir aquesta temporada.”

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)