Golf

Matsuyama aguanta la pressió i s’emporta el Masters d’Augusta

El japonès supera per un cop el nord-americà Zalatoris i guanya el seu primer gran torneig

Hideki Matsuyama va saber aguantar la pressió del lideratge en l’última jornada i es va emportar la jaqueta verda del Masters d’Augusta per un sol cop davant Will Zalatoris. El japonès, 25è jugador del món, va guanyar el seu primer gran torneig amb 278 (-10) cops i una última volta de 73 cops (+1) en que va perdre part dels quatre cops d’avantatge que tenia quan es va situar líder el dia abans. Hideki Matsuyama, de 29 anys, és el primer japonès que guanya el Masters. El nord-americà Will Zalatoris li va retallar tres cops en la darrera jornada en entregar una targeta de 70 (-2) i un total de 279 (-9).

La tercera posició la van compartir els nord-americans Jordan Spieth, que va guanyar el Masters l’any 2015, i Xander Schuffele, que va lluitar pel títol fins el forat 16 en que va fer un doble bogey. Tots dos van acabar amb 281 cops (-7). El basc Jon Rahm va acabar sisè amb 282 cops (-6), després de remuntar en la darrera jornada gràcies a una targeta de 66 cops, el millor resultat de la jornada.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)