Còrfbol

Catalunya jugarà contra Bèlgica, Alemanya i Txèquia en l’europeu

El campionat d’Europa es disputarà a Anvers, Bèlgica, del 25 al 30 d’octubre

La selecció catalana ja coneix els seus rivals en el proper campionat d’Europa i s’enfrontarà a Bèlgica, Alemanys i la República Txeca en el grup B de la primera fase de la competició. L’europeu s’havia de disputar l’any passat i es va ajornar degut a la pandèmia, i ara està previst que es disputi del 25 al 30 d’octubre d’aquest any a Anvers, Bèlgica.

Catalunya, que va ser sisena en el darrer europeu del 2018, s’enfrontarà a conjunts molt potents. L’equip amfitrió, Bèlgica, va acabar quart de manera inesperada al 2018 i buscarà tornar a lluitar amb els Països Baixos pel títol. Alemanya va ser la gran sorpresa en l’última edició, va arribar a la final i va acabar segona. La República Txeca va ser el darrer rival de la selecció catalana en l’últim europeu, i es van enfrontar pel 5è i 6è lloc i van guanyar els txecs. El grup A el formen els Països Baixos, Portugal, Anglaterra i Hongria.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)