Carregats de moral

Handbol. Segon triomf seguit i tercer en quatre partits del Sarrià, fora del descens a quatre jornades del final

Sarrià 34 Trapagaran 24

UNIÓ ESPORTIVA SARRIÀ:Pórtulas, Fina (2), Segarra (3), Toro, Martínez (2), Martí Arnau (3), Pere Arnau (3), Ballester, Mariscal (3), Moreno, Rovira (2), Lozano (7), Serrano (1), Torres (1), Teixidor (6) i Vicente (1).TRAPAGARAN:Arroyo, Nájera, Jaime Suárez (1), Lizana, Torrecilla (1), Santa Coloma (2), Fernández (4), Ignacio Suárez (7), Delgado (5), Valderrama, Abajo (3), Díez, Aramburu, de Miguel, Idoyaga (1) i Cañones.PARCIALS:4-3, 7-5, 9-8, 11-9, 13-9, 16-11; 20-13, 24-14, 26-16, 29-21, 32-23 i 34-24.ÀRBITRES:José Rodríguez Pacheco i Alejandro Núñez Camacho. Exclusions a Segarra, Ballester i Torres i a Nájera, Jaime Suárez, Delgado i Idoyaga

“La nostra filosofia és fer un joc ràpid, de defensa i porteria i sortir ràpid. I avui tenia més sentit que mai fer-ho”, va dir Salva Puig després de la segona victòria seguida del Sarrià a casa, la tercera en els últims quatre partits disputats. Aquest era el que tenia pendent amb el Trapagaran, que dijous va perdre contra el Teucro i ahir va acabar rendit a la superioritat de l’equip de Salva Puig, que malgrat tot va haver d’aturar el rellotge i posar ordre amb el 9-8 i en superioritat. “Volíem matar el partit en vint minuts i quan ens hem calmat la cosa ha vingut més rodada”, va reconèixer el tècnic després del partit, en què va poder donar minuts a tots els seus homes, que ho aprofitarien: dotze d’ells van marcar.

“Hem trobat moltes solucions en el joc de transició, és una victòria de tot l’equip i estic molt content”, sintetitza Puig sobre un duel encarrilat abans del descans (16-10) i decidit al minut 10 de la segona meitat amb el segon gol de Fona (24-14), després d’una de les múltiples aturades de Toro.

El Sarrià, tercer, rep dissabte el Zamora, segon, i li quedarà jugar contra el líder, el Màlaga (17-18 a la primera volta) en els dos partits que li queden a casa. “Hi ha una molt bona simbiosi de l’equip amb l’afició i volem seguir”, reconeixia l’entrenador.