Tennis

El tercer d’Albert Ramos

Tennis. El mataroní suma un títol ATP, el torneig d’Estoril, per primer cop des del 2019 després de remuntar la final a Cameron Norrie

Albert Ramos és el campió del torneig d’Estoril després de superar Cameron Norrie en la final per 6-4, 3-6 i 7-6 (3). El mataroní cedia el primer set al londinenc nascut a Johannesburg i després s’apuntava el segon. El tercer començava amb un trencament per banda (2-2), però s’abocava al desempat, en què Ramos va lligar 6 punts després d’anar 1-3.

Aquest és el primer títol de Ramos aquest 2021 en la seva segona final –havia perdut la primera contra Juan Manuel Cerúndolo a Córdoba (Argentina)– i el tercer en l’ATP dels de Bastad (Suècia), el 2016, i Gstaad (Suïssa), el 2019.

El triomf apropa Ramos als Jocs, perquè la quarta plaça d’Espanya se la disputa amb el malagueny Alejandro Davidovich, que va eliminar en la semifinal (6-1 i 6-4).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)