Tennis

Ramos s’entrena amb victòria en el Masters 1.000 de Madrid

El mataroní ha derrotat Fritz per 7-5, 5-7 i 6-4

Albert Ramos continua amb la seva bona ratxa de resultats i ha guanyat el primer partit en el Masters 1.000 de Madrid. El mataroní, que venia d’aconseguir el seu tercer títol en el circuit ATP a Estoril, s’ha imposar per 7-5, 5-7 i 6-4 al nord-americà Taylor Fritz en dues hores i mitja. El proper rival d’Albert Ramos serà l’argentí Federico Delbonis.

El mataroní, 37 del rànquing mundial, ha aconseguit trencar el servei del seu rival (30 del món) en el tercer joc del primer set, però en el següent ha cedit el set i el partit s’ha mantingut anivellat fins l’onzè joc en el que Albert Ramos ha aconseguit el segon break que l’ha portat al 7-5. En el segon set el mataroní no ha tingut i una sola ocasió de trencar el servei de Fritz i posar-se per davant. Ha rebut atenció mèdica a la cama dreta després del tercer joc. Al final ha cedit per 5-7. En el tercer set Albert Ramos ha salvar dues boles de break en el vuitè joc, ha trencat el servei del seu rival en el següent i amb el seu servei ha guanyat el set i el partit.

El malagueny Alejandro Davidovich s’ha imposat en un partit molt anivellat i de gairebé tres hores (2h58) contra el francès Pierre-Hugues Herbert per 6-7 (5), 7-6 (4) i 76- (4). S’ha arribat al tie-brak en els tres sets. El sisè cap de sèrie, el rus Andrei Rublev ha remuntat contra el nord-americà Tommy Paul i ha guanyat per 6-7 (5), 6-3 i 6-4.

En el quadre femení la tercera cap de sèrie i doble campiona a Madrid, la romanesa Simona Halep, ha perdut en els vuitens de final. La belga Elise Mertens (13) l’ha derrotat per 4-6, 7-5 i 7-5. La cinquena favorita, la bielorussa Arina Sabalenka, no ha tingut problemes per derrotar la nord-americana Jessica Pegula per 6-1 i 6-2.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)