Futbol sala

L’Industrias cau en les semifinals de la copa contra l’Inter (1-2)

Cardona ha avançat els catalans al Pavelló Nou, però els detalls han decidit el partit a favor dels madrilenys

L’Industrias ha caigut en les semifinals de la copa al Pavelló Nou contra el Movistar, que ha capgirat el gol d’inicial de Cardona amb gols de Martel i Tripodi i s’ha defensa amb èxit amb el porter jugador dels catalans, que han tingut dues ocasions molt clares per portar el partit als penals. El rival de l’Industrias en la final de demà (20.30 h) serà el Pozo.

L’Inter ha començat a totes i Borja s’ha convertit en el salvador en els minuts inicials després de dues grans aturades a Raya. Ràpidament, però, els catalans han trobat una via d’escapament. Verdejo ha donat el primer avís i en l’acció següent Borja ha trencat la pressió dels madrilenys amb passada precisa a David Álvarez que ha encarat Herrero i el rebot del porter l’ha aprofitat Cardona per inaugurar el marcador.

L’equip ha defensat amb ungles i dents l’avantatge però ha sortit de la cova també amb el seu clàssic joc vertical. Raya ha tret de sota els pals un xut de falta de Cardona i Petry també ha tingut el 0-2 a les botes. L’Inter ha accelerat el ritme i ha posat setge a la porteria dels colomencs. Per aturar el ritme Javi Rodríguez ha demanat temps mort però l’Inter no ha cedit en la seva pressió i Martel ha completat un contraatac i ha igualat el partit a un minut del descans.

La segona part ha començat amb dues aturades memorables de Borja a Pito. L’Industrias s’ha refet i el partit s’ha convertit en una autèntica lluita ferotge de tots els jugadors per recuperar la pilota quan més amunt millor. Drahovsky n’ha tingut dues però Herrero també s’ha lluït. En els millors minuts de l’equip Cardona també s’ha plantat sol davant de porta sense fortuna. En els set minuts finals l’Inter ha fet un pas endavant i després d’un parell de bones aturades de Borja l’argentí Tripodi ha rematat un córner a la xarxa. En els tres minuts finals Javi Rodríguez ha buscat el gol amb el porter jugador però tot i dues grans ocasions de Drahovsky i Cardona els madrilenys han resistit bé.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)