Triatló

Laidlaw i Bilham estrenen el palmarès del Tradeinn International Triathlon 140.6INN

Víctor Arroyo i Judith Corachán, campions estatals de llarga distància en la prova a Platja d’Aro

Sam Laidlaw i Emma Bilham són els primers vencedors del Tradeinn International Triathlon 140.6INN, que s’ha disputat avui a Platja d’Aro i que proclamava els campions estatals de llarga distància, que són Víctor Arroyo i Judith Corachán.

La prova repartia 42.000 euros en premis en metàl·lic i Sam Laidlow, de 22 anys i que s’ha format com a triatleta al Pirineu francès, ha sorprès liderant la cursa des del quilòmetre 28 de la marató i arribant amb un temps de 8h36:29. Cameron Wurf, favorit al triomf, era segon i Víctor Arroyo tercer i campió d’Espanya. Jordi Montraveta i Roger Manyà són segon i tercer.

La suïssa Emma Bilham sí ha complert els pronòstics i liderant la cursa femenina tota la marató lligava la victòria per davant Judith Corachán. La catalana debuta aquest 2021 a l’Ironman de Hawaii i ha superat Nikki Bartlett, guanyadora a Lanzarote el 2019.

Patrocini
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)