Waterpolo

El Barceloneta, com un tsunami

Waterpolo. L’equip mariner, amb una intensitat de vertigen, apallissa l’Olympiacòs i es jugarà l’accés a la final europea contra el Pro Recco

Barceloneta 22 Olympiacòs 9

ZODIAC CN ATLÈTIC BARCELONETA:López Pinedo; Famera, Granados (4), Munárriz (1), Bodegas (3), Larumbe (1), Aleksic (4), Fernández (2), De Toro (2), Perrone (1), Mallarach (4), Bustos i Coimbra.OLYMPIACÒS:Galanopoulos; Daube (1), Skoumpakis, Genidounias (3), Argyropoulos (1), Prekas, Dervisis (2), Kakaris (2), Mourikis, Kapotsis, Chrysospathis, Irving i Zerdevas.PARCIALS:6-0, 7-2, 6-3 i 3-4.ÀRBITRES:Margeta i Putnikovic.

El Zodiac CN Atlètic Barceloneta va passar com un tsunami per sobre de l’Olympiacòs i va presentar la seva candidatura al títol de la Champions de Belgrad. El full de ruta elaborat per Chus Martín, amb una pressió defensiva asfixiant i un ritme de joc de vertigen, va excel·lir en els dos primers quarts (13-2) i va deixar l’eliminatòria sentenciada encara amb mig partit per jugar. Segur que Gabi Hernández, el tècnic català del Pro Recco, el rival d’avui dels mariners (18 h per Tdp), en va prendre bona nota. El conjunt italià tampoc va tenir gaires problemes per vèncer el Hannover (16-9). En l’altra semifinal (20.30 h) s’enfrontaran el Ferencvàros, l’encara vigent campió, contra el Brescia, que va superar el Marsella (14-6), i el Jug Adriatic de Xavi Garcia (10-12), respectivament.

La posada en escena marinera va ser per emmarcar. Els gols amb superioritat de Granados i Fernández, les canonades de Munárriz i Mallarach, i els contraatacs rubricats per Perrone i Aleksic van segellar un parcial inicial de 6-0. La defensa grega feia aigües, ben al contrari que la catalana, que bloquejava tots els llançaments rivals i no encaixava cap gol en les tres primeres jugades en inferioritat. A l’inici del segon quart, l’Olympiacòs va agafar oxigen amb dos gols, però tot plegat va ser un miratge. L’equip mariner ja duia velocitat de creuer i a gol per minut per sentenciar el duel amb un demolidor parcial de 7-2. “Ha estat la pitjor derrota de la història de l’equip, mai havia viscut una cosa així.” Les declaracions del tècnic Theodoros Vlachos evidencien la magnitud de la tragèdia.

ELS VESTIDORS

Hem fet un gran partit en totes les facetes, i ens dona molta energia amb vista al Pro Recco
Chus Martín
entrenador de l’atlètic barceloneta
Teníem moltes ganes de jugar, però també alguns nervis, i ens ha sortit un partit gairebé perfecte
Felipe Perrone
Jugador de l’atlètic barceloneta
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)