Futbol sala

Resistència heroica

Futbol sala. El Barça força el desempat a la pista de l’Inter en un partit en què sap patir i amb Aicardo com a gran protagonista

Inter (1) 3 Barça (1) 3

INTER:Herrero, Boyis, Cecilio, Martel, Saldise –cinc inicial–, Borja, Pola, Drasler i Pito.BARÇA:Dídac, Aicardo, Marcenio, Daniel, Ferrão –cinc inicial–, Coelho, Esquerdinha, Adolfo i JoselitoGOLS:0-1 (15’) Coelho. 1-1 (24’) Boyis. 1-2 (29’) Marcenio. 2-2 (33’) Drasler. 2-3 (42’) Aicardo. 3-3 (42’) Pito.PENALS:0-1 Ferrão. 1-1 Saldise. 1-2 Coelho. 2-2 Pola. 2-3 Aicardo.ÀRBITRES:Madorran i Urdanoz.

El Barça va forçar el partit de desempat en els quarts de la lliga contra l’Inter després d’un partit èpic en què els dos equips van fer mèrits de sobres per aconseguir la victòria. Aicardo va ser l’home del partit. Va fer el 2-3 en la pròrroga amb un xut de pista a pista i posteriorment va sentenciar una tanda de penals en què els jugadors van fallar cinc xuts.

Sense la presència de Dyego, encara lesionat, el Barça va fer una primera part excel·lent, pressionant amunt, movent la pilota i generant ocasions. El 0-1 de Coelho va ser el premi al joc de l’equip, però el talent dels jugadors més ofensius de l’Inter va obligar Dídac a fer aturades de mèrit. En la segona part l’Inter, empès per l’afició, va posar setge a la porteria blaugrana. L’empat de Boyis feia justícia però el Barça no es va rendir i Marcenio, amb ràbia, va fer l’1-2. Més pressió dels locals i golàs de Drasler. Aicardo va iniciar el temps afegit amb una paràbola sensacional des del seu camp, però Pito va respondre en l’acció següent. Els jugadors van arribar als penals esgotats.