Handbol

Embalats cap a Colònia

Handbol. El Barça conquereix la setzena copa Asobal, tot i l’oposició d’Ernesto Sánchez a la primera meitat, i ja està a punt per a la final a quatre de la Champions

Barça 33 Cantàbria 23

BARÇA:Möller; Mortensen (4), N’Guessan (5), Aleix (4, 2 p.), Mem (2), Cindric (3), Fàbregas (3) –set inicial–; Gonzalo (p.s.), Sorhaindo, Dolenec (5, 3 p.), Janc (4), Petrus, À. Pascual (1), Makuc, Langaro (1) i Frade (1).LIBERBANK CANTÀBRIA SINFÍN:Sánchez; Muñiz, A. Pla (1), Blázquez, Ostroushko, Zungri (1), Valles (5, 1 p.) –set inicial–; Carvalho (p.s.), Rubio (1), Postigo (1), Lastra, Alonso (3), L. Pla (1), Castro (2) i Herrero Lon (7).PARCIALS:2-1, 4-4, 6-6, 9-6, 12-8, 14-10; 17-13, 19-14, 23-16, 26-19, 31-21 i 33-23.ÀRBITRES:Raluy i Sabroso. Exclusions: Petrus (20’) i Frade (24’), per part del Barça; A. Pla (9’), Zungri (10’), Muñiz (20’) i Alonso (55’), per part del Cantàbria.INCIDÈNCIES:El Barça va tenir la baixa d’última hora d’Entrerríos per una petita lesió al tendó d’Aquil·les del peu dret.

El Barça afrontarà la setmana prèvia a la final a quatre de Colònia havent rubricat una altra temporada perfecta en les competicions estatals. A Santander va segellar la setzena copa Asobal, la desena consecutiva, després de vèncer el conjunt amfitrió, que en les semifinals havia eliminat sorprenentment el Bidasoa (33-28) i que en la final va resistir el duel amb els blaugrana durant tota la primera meitat (14-10). I ho va fer perquè va tenir un incommensurable Ernesto Sánchez (13 aturades en 30 minuts) sota els pals.

L’estat de gràcia del porter de Leganés es va anar esvaint en la segona meitat i el Barça, sòlid en defensa i letal al contraatac, va anar guanyant terreny al seu rival. L’aparició de Casper Mortensen va ser providencial i amb tres gols consecutius i un més d’Aleix Gómez va impulsar una primera estrebada blaugrana (19-13). El tècnic del Sinfín Víctor Montesinos no volia que la final se li escapés i va demanar temps mort per canviar la dinàmica. Inicialment ho va aconseguir, però el conjunt blaugrana ja havia posat la directa i els locals van començar a pagar el desgast del cap de setmana. Al Barça li resten dos partits a Colònia per intentar arrodonir una temporada excelsa amb ple de títols i de victòries.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)