Handbol

Ali Zein arriba al Barça

Handbol. El lateral esquerre internacional amb Egipte, de trenta anys, ha signat per a una temporada amb opció a una altra

El Barça ha incorporat l’internacional egipci Ali Zein per reforçar la posició de lateral esquerre. El jugador, de 30 anys i 1,93 d’alçada, ha signat per a una temporada amb opció a una altra i substituirà Aron Palmarsson, que va decidir marxar de manera imprevista a l’Aalborg. Ali Zein ha jugat en les darreres tres temporades en l’Al Sharjah dels Emirats Àrabs i anteriorment havia estat dues campanyes en el Pays d’Aix Université Club francès, en la seva única etapa en un equip europeu.

Ali Zein podrà jugar de lateral esquerre tant en atac com en defensa, ja que té capacitat golejadora i també es un bon defensor. Una de les seves millors armes és el potent llançament exterior. És un dels líders de la selecció d’Egipte, amb la qual que ha disputat quatre mundials i va ser setè en el del 2021 que es va celebrar a Egipte. També va estar en els Jocs Olímpics de Rio el 2016 i ha guanyat dues vegades el campionat d’Àfrica (2016 i 2020).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)